Ставищенський архівний сектор

архівного віллілу Білоцерківської райдержадміністрації

Київської області

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2012 рік


Робота архівного відділу Ставищенської райдержадміністрації у 2012 році була спрямована на виконання планових завдань розвитку архівної справи в районі, на організацію роботи по забезпеченню обліку схоронності документів у відділі та відомчих архівах. У своїй роботі відділ керувався Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Основними правилами роботи державних архівів, Указами та Розпорядженнями Президента України, постановами Кабінету Міністрів України, наказами Державного архіву Київської області, розпорядженнями обласної та районної державних адміністрацій.  

Запланований об’єм робіт виконаний  повністю.

Позапланово зроблено ремонт 8 документів з паперовою основою.  

Оправлено та підшито 445 од.зб. з запланованих 430.

Закартоновано у зв’язку з прийомом на державне зберігання 273 од.зб із запланованих 215.

Проведено перевіряння наявності документів 7 фондів – 2292 од.зб.

Проведено каталогізацію управлінської документації фонду «Ставищенська районна рада» - 20 од.зб., 80 карток.

Прийнято на державне зберігання 273 од.зб. управлінської документації із запланованих 215 од.зб.

Схвалено ЕПК описи на управлінську документацію в кількості 352 од.зб. із запланованих 344 од.зб.

Погоджено ЕПК: описів з особового складу 88 од.зб. із запланованих 86 од.зб., 23 номенклатур справ, 25 інструкцій з діловодства, 9 положень про ЕК, 9 положень про архівні підрозділи, 7 положень про служби діловодства.

Упорядковано на договірних засадах управлінської документації постійного зберігання – 352 од.зб. із запланованих 344 од.зб., документів з особового складу – 88 од.зб., із запланованих 86 од.зб.

 Проведено 7 комплексних перевірянь установ.

Підготовлено 1 телеінтерв’ю, 1 публікація в районній газеті «Сільські обрії».

Видано користувачам 64 од.зб. (із запланованих 50).

Внесено відповідні зміни в книгу обліку надходжень документів та в карточки фондів - 7 записів. Поповнено справи фондів та наглядові справи 7 фондів.                     

                        Архівним відділом для поліпшення роботи із зверненнями громадян здійснюються наступні заходи: всі запити та заяви виконуються у встановлені терміни, переважно в строк від 1 до 7 днів; більшість відповідей у вигляді архівних витягів, архівних копій, архівних довідок, супроводжувальних листів до ксерокопій документів та листи про відсутність документів або відсутність потрібної інформації в документах видаються безпосередньо заявникам, в інші області та країни відповіді надсилаються поштою, прийом заяв, запитів від громадян і юридичних осіб проводиться щодня, з понеділка по п’ятницю, особистий прийом громадян начальником архівного відділу та видача архівних копій, витягів та довідок проводиться щотижня в вівторок і п’ятницю.

Основною формою використання інформації архівного відділу райдержадміністрацій, залишалося виконання тематичних запитів та запитів соціально-правового характеру.

Станом на 01.12.2012 року надійшло 388 запити. Виконано 388 запити. На особистому прийомі розглянуто 323 звернень громадян.